Abusol BVBA

Samen maken we
een succes van
jouw event

 
Een professionele en foutloze opvolging van het uitnodigings- en inschrijvingsproces en de bezoekersregistratie vormt een onmisbare pijler onder elk succesvol event. Voor elk event - hoe eenvoudig of complex ook - werkt het gedreven team van Abusol op maat een voorstel uit waarbij we onze expertise maximaal laten renderen. Lees hier enkele van onze succesverhalen.

Family festival Audi Brussels

 

Event voor: Personeel (+ familie) van Audi Brussels    

Onze opdrachtgever: Audi Brussels

Locatie event: Audi Brussels

Type event: Family Festival

Aantal bezoekers: 6032 bezoekers

Onze dienstverleningen:

Versturen van uitnodigingsmail en remindermail, versturen van toegangsticket, registratiewebsite, confirmatiemail met pdf ticket, onthaal met check-in via scanning op laptops.

Onze oplossing en aanpak:

Om dit exclusief te houden, kregen de genodigden een digitale uitnodiging toegestuurd met link & unieke registratiecode naar de registratiewebsite. Op het online formulier konden ze zichzelf, hun partner & hun inwonende kinderen inschrijven. De selectie van het aantal inwonende kinderen was afhankelijk van de HR-database. Nadat ze zich geregistreerd hadden op het online formulier, ontvingen ze een persoonlijke bevestigingsmail met pdf ticket met barcode. Aan het onthaal werd het ticket van de bezoeker ingescand waardoor ze automatisch ingecheckt worden. Achteraf kregen ze een uitgebreide rapportage van wie aanwezig was.

Lees al onze succesverhalen