Abusol BVBA

Samen maken we
een succes van
jouw event

 
Een professionele en foutloze opvolging van het uitnodigings- en inschrijvingsproces en de bezoekersregistratie vormt een onmisbare pijler onder elk succesvol event. Voor elk event - hoe eenvoudig of complex ook - werkt het gedreven team van Abusol op maat een voorstel uit waarbij we onze expertise maximaal laten renderen. Lees hier enkele van onze succesverhalen.

NVKVV Congres

 

Event voor: Verpleegkundigen

Onze opdrachtgever: NVKVV

Datum event: 19-23 maart 2018

Locatie event: Het Kursaal - Oostende

Type event: Een jaarlijks congres voor verpleegkundigen. Bezoekers schrijven zich in voor de studiedagen en sessies die ze willen volgen. Het event gaat een volledige week door in het Kursaal van Oostende. Na het volgen van de sessies, ontvangt men een attest van de gevolgde studiedag op basis van het aantal uren aanwezigheid.

Aantal bezoekers: +- 2700 bezoekers

Onze dienstverleningen: Opbouw van 4 onthaalposten + 1 helpdesk + 1 desk voor sprekers. Check-in op basis van verstuurd ticket met barcode. Printen van thermische labels met vermelding van de gekozen studiedag. Check-out van badge via handheld devices. Versturen van aanwezigheidsattesten op basis van aantal uren aanwezigheid.

Onze oplossing en aanpak: Versturen van e-mails met barcode naar de verkregen database. Scanapparatuur en thermische printers worden gebruikt om een papieren badge te drukken die past in een lanyard. Ter plekke kunnen er nog gegevens geüpdated worden, mensen worden toegevoegd, kan de betaalstatus aangepast worden bij betaling en kunnen mensen die ter vervanging komen van iemand anders een gepersonaliseerde badge krijgen. Handheld devices om gemakkelijk de badge met QR-code vanuit de lanyard te kunnen uitscannen. Aan de hand van de rapportage wordt na het event naar iedere bezoeker een aanwezigheidsattest verstuurd naar gelang van hun aantal uren aanwezigheid.

Quote:

"Zowel de voorbereidingen als het nawerk wordt in nauw overleg opgevolgd.

Tijdens de Week van de verpleegkundigen wordt op een professionele en flexibele manier samengewerkt."

- NVKVV

Lees al onze succesverhalen