website header logo checkpoint A Abusol CheckinApp

Samen maken we
een succes van
jouw event

 
Een professionele en foutloze opvolging van het uitnodigings- en inschrijvingsproces en de bezoekersregistratie vormt een onmisbare pijler onder elk succesvol event. Voor elk event - hoe eenvoudig of complex ook - werkt het gedreven team van checkpoint op maat een voorstel uit waarbij we onze expertise maximaal laten renderen. Lees hier enkele van onze succesverhalen.

LLBG @ the movies

 

Event voor: LLBG @ the movies

Onze opdrachtgever: La Lorraine Bakery Group

Locatie event: Kinepolis Brussel

Aantal bezoekers: 870 bezoekers

Onze dienstverleningen:
- Registratiewebsite (NL/FR) met confirmatiemail en e-tickets
- Remindermail (NL/FR), opbouw van 6 onthaalposten
- Check-in aan de hand van scannen van het ticket.

Onze oplossing en aanpak: Registratiewebsite (NL/FR) werd opgebouwd waarop personeelsleden zich met hun partner en kinderen konden inschrijven en konden kiezen naar welke film ze gingen kijken. Wanneer het maximum aantal bereikt werd per film, werd deze film automatisch afgesloten. Alle personeelsleden die enkele dagen voor het event nog niet gereageerd hadden, kregen door ons een remindermail toegestuurd. Op het onthaal zelf hebben we 6 onthaalposten met scanners voorzien, hierdoor liep het onthaal heel vlot.

Quote:

"Sedert twee jaar werken wij met Abusol samen voor alles wat met uitnodigingen, registraties en onthaal te maken heeft en dit voor al onze events. In elke fase van elk project, van het opstellen van een registratiewebsite in verschillende talen, tot het opvolgen van de registraties, het vlekkeloos uitvoeren van het onthaal ter plaatse tot en met de gedetailleerde rapportage na afloop, verloopt de samenwerking fantastisch.

Alles wordt uitgevoerd met een enthousiaste, professionele “can do” mentaliteit, geen vraag of probleem is ooit te veel, kortom een fantastische partner voor elke event manager."

- Barbara / La Lorraine

Lees al onze succesverhalen